صدای ماشین لباسشویی ال جی

فهرست مطالب

صدای ماشین لباسشویی ال جی

یکی از خدمات تخصصی پارس کارا تعمیر انواع ماشین ظرف شویی است.پارس کارا توانسته با همکاری با متخصصان خود این خدمت را به شهرستان اندیشه ارائه کند.برای تعمیر ماشین ظرف شویی در اندیشه از طریق فرم زیر درخواست ثبت کنید.

 

برند ها

ال جی ، سامسونگ ، بکو ، بوش ، پاکشوما ، زیروات، کندی ، Aeg ، آریستون ، ایندزیت ، مرسی ، مدیا ، زاروتی ، اس ماری ، هیوندا ، هیوندای ، جنرال ، آدمیرال ، وایت هوس ، الکترولوکس ، کرال ، کروپ ، زانوسی ، وستینگ هاوس ، دوو ، اسنوا ، ویرپول ، بلومبرگ ، آرچیلیک ، هایر ، ابسال ، بوست ، زیمنس ، اکسپریال

 

حال اگر ماشین لباسشویی شما دچار ایراد یا خرابی شده است از طریق فرم زیر درخواست خود را ثبت کنید یا با شماره تلفن

تماس حاصل فرمایید.رتعمیر لباسشویی در اندیشه

پارس کارا انجام دهنده تمام امور تعمیر ، نصب و سرویس انواع ماشین ظرفشویی و ماشین لباسشویی در سرآسیاب ، فردیس ، ملارد و اندیشه با کادر مجرب و تکنسین های با تجربه

خدمات پارس کارا

تعمیر ، نصب و سرویس انواع ماشین ظرفشویی و ماشین لباسشویی در سرآسیاب ، فردیس ، ملارد و اندیشه با کادر مجرب و تکنسین های با تجربه

ویژگی های خدمات پارس کارا

1 – سرعت در ارائه خدمات

تعمیر ماشین لباسشویی در اندیشه

جهت تعمیر دستگاه خود با ما در ارتباط باشید

تئعمیر-ماشین-لبایشویی

جهت تعمیر دستگاه خود با ما در ارتباط باشید

تئعمیر-ماشین-لبایشویی

 

علت سر و صدای زیاد ماشین لباسشویی ال جی

علت سر و صدای زیاد ماشین لباسشویی ال جی ممکن است به ‌سادگی گیر کردن یک جسم خارجی در قسمتی از دستگاه نباشد؛ بلکه این سر و صدا می تواند سرنخی برای آگاهی شما از وجود نقص فنی در لباسشویی شما باشد. در این مقاله از ال جی سرویس قصد داریم درباره علت صدای زیاد ماشین لباسشویی بیشتر صحبت کنیم تا درصورتی‌که شما هم چنین صداهایی را از دستگاه خود شنیدید، بیشتر به آن توجه کنید و پس از مطالعه مقاله “علت سر و صدای زیاد ماشین لباسشویی و راه حل های برطرف کردن آن بتوانید مشکل را حل کنید. درصورتی‌ که هیچ‌ گونه تجربه و دانش فنی در خصوص تعمیر یا عیب یابی لباسشویی ال جی ندارید.

سریعاً با مرکز تخصصی تعمیر ماشین لباسشویی ما تماس بگیرید و یا اینکه از طریق فرم زیر درخواست تعمیرات خود را ثبت نمایید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن همکاران ما با شما تماس بگیرند و پس از هماهنگی با شما، نزدیک‌ترین و حرفه‌ای‌ترین تکنسین متخصص تعمیر ماشین لباسشویی را به محل شما اعزام نمایند.

چند خرابی که باعث ایجاد صدای زیاد می شود

  • فنر و کمک فنر دیگ ماشین لباسشویی
  • تسمه اتصال موتور به فولی آبکش
  • پمپ تخلیه و موتور پمپ
  • تسمه کاهش حرکت دیگ لباسشویی
  • پولی موتور ، پولی شفت و پولی پمپ
  • بلبرینگ های دیگ ماشین لباسشویی
  • سه نظام نگه دارنده دیگ دستگاه
  • مشکل سر و صدای زیاد مربوط به قطعات دیگر

مسطح نبودن زمین :

مسطح نبودن زمینی که دستگاه روی آن قرار دارد، یا تراز نبودن پایه های ماشین لباسشویی یا خوردگی و یا ساییدگی نوارهای لرزش گیر داخلی می توانند دلایلی برای سر و صدای زیاد ماشین لباسشویی  باشند.

در صورتی که با این مشکل مواجه شدید سریعا برای رفع آن یعنی در واقع تعمیر آن اقدام کنید چونکه بار هر استفاده به اجزا بیشتری آسیب خواهد رسید و هزینه تعمیرات بالا خواهد رفت ، لرزش و حرکت ماشین لباسشویی به اطراف مخصوصا زمانیکه دستگاه در انتهای سیکل کار خود یعنی خشک کن قرار دارد ممکن است برای شما نگران کننده به نظر برسد، به خصوص وقتی که این مشکل با سرو صدای زیادی همراه می شود که علت بروز این مشکل استفاده نادرست از دستگاه و یا نقض فنی دستگاه می باشد.

تراز نبودن ماشین لباسشویی

تراز بودن ماشین لباسشویی یکی از نکاتی است که به آن توجه زیادی نمی شود اما در واقع عدم تراز بودن لباسشویی تاثیر بسیاری روی لرزش ماشین لباسشویی ال جی می گذارد. برای تراز کردن از ابزار مهندسی باید استفاده کنید. اگر این ابزار را در اختیار ندارید دستگاه را بر روی یک تخته قرار دهید. لرزش زیاد ماشین لباسشویی، سر و صدای زیادی تولید می کند.

نکته: اگر دستگاه را تازه خریداری کرده اید حتما پیچ ترنسلیت را از پشت آن باز کنید، این پیچ یا بست ها برای جلوگیری از حرکت کردن دیگ لباسشویی در هنگام حمل و نقل تعبیه شده اند و باز نکردن آن ها سر و صدای زیادی را پی دارد.

پمپ تخلیه و موتور پمپ:

پمپ تخلیه در ماشین لباسشویی برای پمپ کردن آب از دیگ لباسشویی، قبل و در حین فرایند چرخه شستشو استفاده می شود. این پمپ ممکن است از طریق تسمه یا موتور حرکت کند و یا اینکه خودش موتور الکتریکی داشته باشد. منشا سر و صدای ماشین لباسشویی  می تواند صدای پمپ تخلیه ماشین لباسشویی باشد و صدای پمپ تخلیه درواقع نشانه خراب شدن آن است. برای رفع این مشکل باید پنل جلوی اتاقک لباسشویی باز شود، تا بتوان به پمپ تخلیه دسترسی پیدا کرد و آن را به دقت مورد بررسی قرار داد. بررسی این مشکل حتماً باید توسط تکنسین متخصص تعمیر ماشین لباسشویی انجام شود.

قرار نگرفتن لباس ها در کف دیگ لباسشویی:

شرکت ها مختلف برای رفع این مشکل، به دنبال بالانس کردن لباس ها در مخزن شستشو بوده اند. در کل این روشن به اینصورت است که از اختلافات نیروی لازم برای بالا بردن لباس ها در دیگ پایین افتادن لباس ها در مخزن استفاده کرده و دور موتور را در لحظه ی کاهش بار روی موتور کم می کنیم. استفاده دستگاه از این روش باعث پخش شدن یک دست لباس ها در دیگ شده و از سر و صدا جلوگیری می کند.

در صورتیکه دستگاه این کار را به درستی انجام ندهد باعث ایجاد لرزش می شود و سر و صدای زیاد ماشین لباسشویی باعث آزار شما می شود. برای برطرف کردن این مشکل باید عیب یابی و تعمیر آن را به تکنسین متخصص سپرد.

 صدای زیاد ماشین لباسشویی به علت خرابی کمک فنر:

 

برای جلوگیری از لرزش های اضافه دیگ ماشین لباسشویی هنگام چرخیدن طراحی شده اند. این کمک فنرها از طرفی به قسمت بیرونی زیرین دیگ و از طرفی به فریم پایه متصل شده اند و برای دسترسی به آن ها باید پنل عقب یا جلوی دستگاه را باز کرد. اگر این کمک فنرها معیوب شوند باعث به وجود آمدن لرزش و تکان تکان خوردن در ماشین لباسشویی می شوند. که صدای زیادی تولید می کند.  خرابی آن ها به علت وجود بارهای نا متعال درون ماشین لباسشوی می باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود موجب آسیب رسانی به سار اجزا می شود. در مواقعی که کمک ها معیوب شده اند، در واقع قدرت عمل خود را دست داده اند و باید توسط تکنسین متخصص مورد بررسی و قرار گیرند و تعویض شوند.

نا متعادل بودن بار ماشین لباسشویی:

ممکن است با خطای UE لباسشویی ال جی مواجه شده باشید. این کد خطا به شما می گوید که لباس های درون ماشین لباسشویی را به صورت نا متعادل و غیر یکنواخت پر کرده اید. اگر بار ماشین لباسشوی شما نا متعادل بود؛ درب دستگاه را باز کرده و لباس ها را یکنواخت و متعادل کنید. حتی اگر مجبور شوید چند بار این کار را نجام دهید.

نکته: سنگین کردن بیش از حد ماشن لباسشویی تعادل دستگاه را بر هم می زند. و ایجاد لرزش و صدای زیاد می شود.

نکته: کمتر از ظرفیت ماشین لباسشویی هم در آن لباس نریزید چون باعث برهم زدن تعادل و ایجاد لرزش صدای زیاد ماشین لباسشویی می شود.

همیشه این قاعده را در نظر داشته باشید که ، میزان لباس که داخل ماشین لباسشویی می ریزید باید کمتر از ظرفیت دستگاه باشد تا لباس ها آزادانه حرکت کنند تا دستگاه کار خود را بدون مشکل انجام دهد ظرفیت یک ماشین لباسشویی ، همان مقدار وزن لباس خشکی است که می خواهید درون ماشین لباسشویی قرار دهید که معمولا به صورت کیلوگرم روی بدنه دستگاه درج شده است. هرچه تعادل لباس ها بیشتر باشد سر و صدای ماشین لباسشویی کمتر می شود.

فنرهای دیگ:

این فنرها به منظور معلق و ثابت نگه داشتن دیگ در داخل کابین ماشین لباسشویی مورد استفاده قرار می گیرند. وظیفه دیگر این فنر های جذب ارتعاشات و لرزیدن های دیگ به هنگام چرخش می باشد. در برخی از موارد این فنرها کش آمده و در واقع کارایی خود را از دست می دهند که بروز این مشکل باعث ایجاد لرزش و تکان خوردن و سر و صدای زیادی در ماشین لباسشویی می شود. بنابراین این فنرها باید توسط تعمیرکار ماشین لباسشویی مورد بررسی قرار گیرد و در صورت نیاز تعویض گردد.

تسمه کاهش حرکت دیگ در لباسشویی های درب از بالا:

این تسمه ها که در چهار گوشه ماشین لباسشویی قرار دارند از طرفی به دیگ و از طرف دیگر به دیگ متصل شده اند این تسمه ها در زیر سازی دیگ برای کاهش حرکت دیگ طراحی شده اند و حالت لاستیکی دارند. اگر این تسمه ها آسیب ببینند ممکن است در طول انجام فرآیند چرخش دیگ با کابین دستگاه تماس پیدا کنند و باعث ایجاد سر و صدای شدید شود.

در صورت بروز این مشکل باید این تسمه ها تعویض شوند که این کار باید توسط تعمیرکار ماشین لباسشویی انجام شود.

 

انواع موتور ماشین لباسشویی

برخورداری از ماشین لباسشویی در منزل به یکی از نیازهای ضروری افراد تبدیل شده است و کمتر خانه ای را می توان یافت که در آن اثری از ماشین لباسشویی نباشد و موتور ماشین لباسشویی یکی از قطعات اصلی و بسیار مهم ماشین لباسشویی به حساب می آید . امروزه انواع متنوعی از ماشین های لباسشویی توسط شرکت های مختلف تولید شده اند که امکانات و ویژگی های مختلفی را در اختیار کاربر قرار داده و بسته به نیاز و بودجه مشتری خریداری می گردند.

 

اصلی ترین قطعه در ماشین های لباسشویی، موتور آن می باشد و در واقع قطعه ای است که دستگاه را راه اندازی می کند. موتورهایی که در ماشین های لباسشویی مورد استفاده قرار می گیرد در انواع متفاوتی بوده و هر یک دارای مکانیسم عمل مختلفی می باشند. در این مطلب قصد داریم تا به آشنایی با انواع و بهترین موتور ماشین لباسشویی بپردازیم.

جهت دریافت خدمات نصب و تعمیر لباسشویی سامسونگ و دیگر برندها برای تعمیر لباسشویی و سایر لوازم خانگی نظیر نصب و تعمیر ظرفشویی ، تعمیرلباسشویی دوو، تعمیر لباسشویی اسنواو … از طریق شماره های با متخصصین تکنیک سرویس پارس تماس بگیرید. تمامی خدمات این مرکز با ضمانت تعمیرات و با استفاده از قطعات اورجینال ارائه می شود.

معرفی انواع موتور لباسشویی

اگر برای خرید ماشین لباسشویی به فروشگاه هایی لوازم خانگی مراجعه کرده باشید، حتما مشاهده کرده اید که فروشندگان انواع موتورهایی که در لباسشویی های مختلف به کار رفته است به شما معرفی می کنند.

اما تفاوت این موتورها چیست و چه تاثیری در شست و شوی لباس ها دارند؟ موتورها دارای قدرت های متنوعی بوده و هر چه میزان این قدرت بالاتر باشد، چرخه شست و شو بهتر انجام می گیرد. داشتن اطلاعات کافی در رابطه با موتور ماشین لباسشویی می تواند انتخاب بهتری برای شما به دنبال داشته باشد. جهت آشنایی با انواع موتور ماشین لباسشویی ادامه مطلب را تا انتها دنبال نمایید.

  • موتور معمولی تسمه ای

موتور معمولی تسمه ای؛ قدیمی ترین موتور لباسشویی: به این نوع از موتورها، موتورهای زغالی نیز گفته می شود و آن را از قدیمی ترین انواع موتورهای به کار رفته در ماشین های لباسشویی می دانند. میزان سر و صدایی که موتورهای تسمه ای ایجاد می کنند بسیار زیاد بوده و این مشکل باعث شده تا امروزه کمتر از این نوع از موتورها استفاده گردد.

در ماشین های لباسشویی قدیمی که لرزش زیادی وجود داشت از موتورهای تسمه ای استفاده می شد و این امر طراحان را به فکر ساخت موتوری انداخت که فاقد صدا و لرزش در حین کار کردن دستگاه باشد. این موتورها به دلیل ساختار ساده ای که دارند از قیمت کمی برخوردار می باشند اما به دلیل قدیمی بودنشان ارزش خرید ندارند.

اگر ماشین لباسشویی شما دارای موتور معمولی یا تسمه ای می باشد، در صورت خرابی آن می توان موتور آن را به راحتی تعمیر و تعویض نمود و دلیل این امر عدم پیچیدگی ساختار آنها می باشد.

  • موتورهای بدون تسمه یا دیجیتال

موتورهای بدون تسمه یا دیجیتال؛ موتورهایی رایج در لباسشویی : پس از این که موتور ماشین لباسشویی تسمه ای به دلیل صدا و لرزش های زیادی که ایجاد می کردند، با حجم زیادی از اعتراضات مواجه شدند، موتورهای بدون تسمه که به آنها موتور دیجیتال نیز گفته می شود تولید و در ماشین های لباسشویی مورد استفاده قرار گرفت. این موتورها صدا و لرزش زیادی را در هنگام کار کردن دستگاه ایجاد نکرده و این باعث آرامش خاطر ساکنین ساختمان گردیده است.

ساختار موتورهای دیجیتال شامل یک برد الکترونیکی می باشد که موتور با استفاده از آن راه اندازی می گردد. بردهای الکترونیکی که در موتورهای دیجیتال مورد استفاده قرار می گیرند بسته به نوع ماشین لباسشویی متفاوت بوده و دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشند.

ظرفیت موتورهای بدون تسمه نسبت به موتورهای تسمه ایی بسیار بیشتر بوده و مصرف انرژی در آنها کمتر می باشد.با حذف تسمه در موتورهای لباسشویی، راندمان تا حد زیادی بالاتر رفته و احتمال خرابی در آنها بسیار کاهش یافته است.

  • موتور دایرکت درایو

موتور دایرکت درایو؛ جدیدترین موتور در ماشین لباسشویی : یکی از جدیدترین انواع موتور ماشین های لباسشویی ، موتورهای دایرکت درایو می باشند که در آنها جریان برق به صورت مستقیم می باشد. یک برد الکترونیکی یا درایور در این نوع از موتورها وجود دارد که برای راه اندازی آنها مورد نیاز می باشد. موتورهای دایرکت درایو که به آنها موتورهای گیربکسی نیز گفته می شود از انواع موتورهای بدون تسمه یا دیجیتال می باشند که بر خلاف نامشان، هیچ گونه گیربکسی در آنها به کار نرفته است.

امروزه هر ماشین لباسشویی که تولید می شود از موتور دایرکت درایو استفاده نموده است و با توجه به این که این موتورها دارای هیچ گونه لرزش و صدایی نبوده و از قدرت بالایی نیز برخوردار می باشند، با استقبال زیادی مواجه شده اند و رضایت بالای مشتریان را به همراه دارند.

ویژگی های موتور دایرکت درایو در ماشین لباسشویی

به طور کلی، می توانید موارد زیر را از یک موتور دایرکت درایو انتظار داشته باشید:

  • عملکرد آرامتر و لرزش کمتر
  • ضمانت قطعات سازنده روی موتور
  • قطعات روی موتور دایرکت درایو ماندگاری بیشتری دارند
  • رایج ترین نقاط خرابی در این موتورها مانند تسمه و سیستم انتقال قدرت حذف شده اند
  • اندازه بزرگتر مخزن لباسشویی
  • سرعت چرخش نهایی یا RPM بیشتر که باعث می شود لباس های شما زمان کمتری را در خشک کن بگذرانند
  • به طور بالقوه عملکرد بهتری در حالت تعادل دارند (اگرچه همیشه باید سعی کنید از بارهای بیش از حد و نامتعادل جلوگیری کنید)

از معایبی که بسیاری از افراد برای این نوع از موتور ماشین لباسشویی ذکر می کنند این است که در صورت بروز تعمیرات نیاز به هزینه بالاتری نسبت به موتورهای تسمه ای دارند. اما نکته ای که در استفاده از موتورهای دایرکت درایو وجود دارد این است که نیاز به تعمیرات در آنها به ندرت اتفاق می افتد و به همین دلیل نسبت به موتورهای معمولی صرفه اقتصادی دارند.

بسیاری از تولیدکنندگان ضمانت بیشتری را روی موتور ارائه می دهند. برای پایین نگه داشتن هزینه های تعمیرات تا حد ممکن، خدمات گارانتی را از فروشگاه لوازم خانگی محلی خود با تکنسین های آموزش دیده کارخانه توصیه می کنیم.

امروزه انواع برندهای معتبر ماشین لباسشویی داخلی و خارجی مانند ال جی و سامسونگ از موتورهای دایرکت درایو در ساختار خود استفاده می کنند و این یک مزیت برای این دستگاه ها به شمار می رود.

ساختار موتور دایرکت درایو

موتور ماشین لباسشویی دایرکت درایو  شامل یک استاتور دارای یک قسمت سیم پیچ با سیم های پیچیده شده بر روی آن، یک روتور دارای یک دیواره جانبی و یک دیواره عقب با یک سوراخ عبور از یک مرکز، و عبور اتصال از سوراخ های اطراف، واشر حلقوی در تماس نزدیک با دیواره عقب روتور و ثابت شده در آن، واشر حلقوی دارای عبور اتصال از سوراخ های سطح آن  که با عبور اتصال از سوراخ های دیواره عقب روتور مطابقت دارد.

اتصال دهنده رزین دارای حالت لرزش متفاوت از شافت شستشو که به طور ثابت در قسمت داخلی دیواره عقب روتور برای حمایت از شافت شستشو محکم شده است، اتصال دارای عبور چفت از سوراخ ها مطابق با عبور چفت و بست از سوراخ های اطراف، مهره ها برای نگه داشتن اتصال دهنده، روتور و واشری که به پیچ و مهره ها بسته می شوند، می باشد.

  • موتور در ماشین لباسشویی

در موتورهای آسنکرون از محافظ های حرارتی استفاده می شود و این نوع از موتورها برای راه اندازی نیاز به خازن دارند. ماشین های لباسشویی که از موتورهای آسنکرون در ساختار خود استفاده نموده اند، دارای دور تند و کند می باشند و در دور تند امکان خشک کردن لباس ها وجود خواهد داشت.

  • موتور یونیورسال در ماشین لباسشویی

از انواع دیگر موتور ماشین لباسشویی، موتور یونیورسال می باشد که از یک برد الکترونیکی تشکیل شده است. از یک تاکوژنراتور برای کنترل از راه دور این موتورها استفاده می گردد. قیمت این نوع از موتورها نسبت به موتورها تسمه ای گران تر بوده و در صورتی که دچار خرابی و مشکل شوند تعمیر آنها نیاز به هزینه بالایی خواهد داشت.

در این مطلب متوجه شدیم که ماشین های لباسشویی دارای انواع متنوعی از موتورها می باشند که هر یک دارای ویژگی های مخصوص به خود بوده و در دستگاه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

از ابتدایی ترین موتورها، موتورهای تسمه ای یا معمولی می باشند که صدا و لرزش زیاد آنها باعث شده تا نوع جدیدتری از موتورها وارد بازار گردد. امروزه استفاده از موتور ماشین لباسشویی دایرکت درایو که از انواع موتورهای بدون تسمه یا دیجیتال می باشند در ماشین های لباسشویی به کار می برند و از مزیت هایی مانند بدون صدا و لرزش بودن و قدرت و راندمان بالا بهره مند می باشند.

شرکت تکنیک سرویس پارس علاوه بر خدمات نصب و تعمیرات لوازم خانگی ، ارائه دهنده خدمات تعمیر و اجرای تاسیسات ساختمانی از جمله تعمیر، لباسشویی مدیا  و … با ضمانت تعمیرات و نرخ مصوب می باشد . برای دریافت خدمات با شماره های  02165569686یا 09012046542تماس بگیرید.

مقالات مرتبط:

نحوه تعویض لاستیک دور درب لباسشویی

تعویض لاستیک درب ماشین لباسشویی را چه زمانی باید انجام دهیم؟پارس کارا در مورد زمان و نحوه تعویض لاستیک درب ماشین لباسشویی با شما صحبت خواهد کرد.

لاستیک درب ماشین لباسشویی نیز مانند دیگر وسایل مصرفی ممکن است طی مرور زمان خراب شود. اصلی ترین کاربرد لاستیک دور در لباسشویی، پوشاندن فضای خالی بین بدنه و دیگ شستشوی ماشین لباسشویی است. لازم است تمیز کردن لاستیک دور در لباسشویی را جدی بگیرید تا از خرابی لباسشویی جلوگیری کنید. در صورت هر گونه پارگی یا شل شدگی برای تعویض لاستیک دور در لباسشویی اقدام کنید. تفاوت زیادی در مراحل تعویض لاستیک دور در لباسشویی برای برندهای مختلف وجود ندارد. بنابراین می توانید از این آموزش جهت تعویض لاستیک لباسشویی اسنوا، بکو، میله، ال جی، سامسونگ، بوش، ارج، پاکشوما و… استفاده کنید.

زمان و نحوه تعویض لاستیک درب ماشین لباسشویی

زمان تعویض لاستیک درب ماشین لباسشویی

جنس لاستیک درب لباسشویی از سیلیکون است که قابلیت انعطاف بسیار بالایی دارد. اگر هنگام قرار دادن لباس ها متوجه جا ماندن بخشی از لباس در قسمت درب لباسشویی نشوید، ممکن است هنگام شستشو اتفاقات بدی رخ دهد. همان لباس باعث کشیدگی و شل شدگی لاستیک خواهد شد.

زمان تعویض لاستیک درب ماشین لباسشویی

در نتیجه لاستیک بر اثر کشیده شدن بیش از حد دچار پارگی خواهد شد. این اتفاق چندان خوشایند نیست. چرا که باید به فکر گسکت جدید و تعویض آن باشید.

اصلی ترین کاربرد لاستیک دور در لباسشویی، پوشاندن فضای خالی بین بدنه و دیگ شستشوی ماشین لباسشویی است. لازم است تمیز کردن لاستیک دور در لباسشویی را جدی بگیرید تا از خرابی لباسشویی جلوگیری کنید. در صورت هر گونه پارگی یا شل شدگی برای تعویض لاستیک دور در لباسشویی اقدام کنید. تفاوت زیادی در مراحل تعویض لاستیک دور در لباسشویی برای برندهای مختلف وجود ندارد. بنابراین می توانید از این آموزش جهت تعویض لاستیک لباسشویی اسنوا، بکو، میله، ال جی، سامسونگ، بوش، ارج، پاکشوما و… استفاده کنید.

نحوه ی تمیز کردن لاستیک لباسشویی 

بهترین اقدام برای تمیز کردن لاستیک لباسشویی، استفاده از محلول جوش شیرین و سرکه میباشد. پس از آماده سازی محلول، با استفاده از یک ابر، دور لاستیک را تمیز نمایید.

انواع لاستیک درب ماشین لباسشویی

لاستیک ها یا گسکت ها متناسب با نوع لباسشویی متفاوت خواهند بود. دهانه برخی از لباسشویی ها کوچک و دهانه برخی بزرگ است که شما می بایست متناسب با مدل ماشین لباسشویی آن را تهیه کنید. هر شرکت سازنده، لاستیک دستگاه را به گونه ای طراحی کرده است.

انواع لاستیک درب ماشین لباسشویی

پس از تهیه نمودن لاستیک مناسب آن را تعویض کنید. البته به خاطر داشته باشید که تعویض یک لاستیک ماشین لباسشویی متخصص خود را می طلبد و شما نمی توانید این کار را به شخصه انجام دهید. مگر اینکه شما خود متخصص این کار باشید.
مورد دیگری که این گسکت ها را متفاوت می کند، نوع ماشین لباسشویی است. ماشین لباسشویی های ۸ کیلویی و ۱۰ کیلویی، گسکت متفاوتی دارند

انواع لاستیک ها را می توان به ترتیب زیر دسته بندی کرد.

۱.لاستیک ساده دور

این نوع از لاستیک های دور درب لباسشویی ساده و معمولی است و شیاری بر روی آن وجود ندارد. تعویض و تعمیر این لاستیک از لاستیک های دیگر آسان تر می باشد.

۲.لاستیک تک سوراخ

برای گردش آب بر روی این لاستیک یک شیار تعبیه شده است. یک سیستم شستشوی گردشی برای شستشوی لباس در این نوع لاستیک، دور درب تعبیه شده است. لاستیک با یک شلنگ به محفظه ی جاپودری متصل است. هنگام کار کردن ماشین لباسشویی، از این سوراخ آب بر روی لباس ها می ریزد.

۳.لاستیک چراغ دار

این لاستیک از جدید ترین و گرانقیمت ترین لاستیک های دور درب ماشین لباسشویی می باشد. بر روی این لاستیک دو شیار قرار دارد. یکی از سوراخ ها برای سیستم گردش آب می باشد. دومین سوراخ جهت لامپ ماشین لباسشویی تعبیه شده است. اندازه ی این نوع لاستیک نیز از سایر لاستیک های دور درب بزرگتر است.

نحوه تعویض لاستیک درب ماشین لباسشویی

سوالی که می توان در اینجا مطرح کرد این است که اگر لباسشویی لباس ها را خشک می کند، پس آب باقی مانده چیست؟ آب باقیمانده از شستشو و یا بخار شستشو در قسمت درب تجمع می کند. حجم این آب چندان زیاد نیست. جای نگرانی ندارد، فقط نیاز به توجه و مراقبت دارد تا گسکت لباسشویی شما دیر کهنه و یا پاره شود.

نحوه تعویض لاستیک در لباسشویی

در تعویض گسکت لباسشویی پیش از هر چیز باید لاستیک مناسب دستگاه خود را تهیه کنید. برای تعویض لاستیک سعی کنید آن را به یک فرد متخصص یا تکنسین بسپارید. پارس کارا نماینده رسمی تعمیر لوازم خانگی در استان البرز است که خدماتی از قبیل تعویض لاستیک لباسشویی را نیز انجام می دهد.

تکنسین های پارس کارا مهارت کافی برای تعمیر لباسشویی، تعمیر ماشین ظرفشویی، تعمیر ساید، تعمیر یخچال فریزر، تعمیر مایکروویو، تعمیر جاروبرقی، تعمیر تصفیه آب و تعمیر کولر گازی را دارند. شما از هر نقطه از استان البرز می توانید با پارس کارا تماس بگیرید و خدمات مورد نیاز خود را در محل دریافت کنید.

 

مراحل تعویض لاستیک درب ماشین لباسشویی

این مراحل برای تمامی لباسشویی ها یکسان نیست و متناسب با نوع ماشین لباسشویی متفاوت خواهند بود. تعدادی از افراد بدون توجه به این موضوع اقدام به تعویض لاستیک درب ماشین لباسشویی می کنند و در نیمه کار دچار تردید های زیادی می شوند. به این ترتیب نمی توانند برای مدتی از ماشین لباسشویی خود استفاده کنند. گاهی مشتریان اهمیت وجود لاستیک را نمی دانند و لباسشویی را بدون لاستیک و یا با چسباندن لاستیک قبلی، مجدداً راه اندازی می کنند. این کار می تواند صدمات جبران ناپذیری برای لباسشویی شما ایجاد کند.

مراحل تعویض لاستیک لباسشویی

  1. جهت تعویض لاستیک درب ماشین لباسشویی، ابتدا باید دوشاخه را از پریز جدا کنید تا برق دستگاه قطع گردد و ایمنی لازم برای تعمیرات ایجاد شود.
  2. در این مرحله در بالایی ماشین لباسشویی را باز کرده و از روی آن بردارید. به این نکته توجه داشته باشید که در بالایی لباسشویی با استفاده از دو پیچ در عقب ماشین لباسشویی محکم شده است.
  3. اکنون نوبت باز کردن پنل جلویی ماشین لباسشویی است. پیچ‌های پنل جلویی لباسشویی در پشت دستگاه قرار گرفته‌اند که از داخل ماشین لباسشویی دیده می‌شوند.
  4. سپس باید قاب روی ماشین لباسشویی را باز کنید. البته پیچ‌های قاب لباسشویی در زیر جاپودری قرار گرفته‌اند. بنابراین اول باید جا پودری را به آرامی از دستگاه خارج کنید.
  5. بعد از باز کردن پیچ‌های قاب جلویی لباسشویی، باید تمامی کابل‌های ارتباطی به برد لباسشویی را به آرامی از آن جدا کنید. بعد از آن خارهای قاب را یکی یکی جدا کرده و قاب را کامل در بیاورید.
  6. در قسمت پایین لباسشویی، یک در برای پمپ تخلیه و فیلتر تعبیه شده است که باید آن را کامل باز کنید.
  7. پیچ میکروسوئیچ درب لباسشویی را باز کنید سپس  کابلی که به آن متصل شده است را جدا کنید. به این ترتیب قاب جلویی دستگاه کامل جدا می شود.
  8. دور لاستیک درب ماشین لباسشویی یک سیم و یک فنر وجود دارد. به گونه‌ای که یکی به محفظه ی لباس و دیگری به بدنه ی جلویی ماشین لباسشویی متصل است. سپس با استفاده از ابزاری به نام انبر خار جمع کن، فنر را کمی باز کنید تا سیم از دور لاستیک خارج شود.
  9. در این مرحله لاستیک آسیب‌دیده را بیرون آورید و لاستیک جدید را جایگزین آن کنید.
  10. برای بستن لاستیک دور در ماشین لباسشویی همین مراحل را به صورت معکوس انجام دهید.

نکات تعویض لاستیک درب لباسشویی

در تعویض لاستیک لباسشویی نکات بسیار زیادی نهفته است. اینجا قصد داریم نکات مهم آن را با شما مطرح کنیم.

نکته ی اول به موقعیت لاستیک اشاره دارد. یک مثلث روی گسکت وجود دارد. موقعیت قرارگیری این مثلث روی قاب داخلی حک شده است.

در بستن این نوار بسیار دقت کنید. چرا که می تواند موجب بریدگی لاستیک شود.

سوراخ های لاستیک باید دقیقاً در موقعیت خود نصب شوند.

تمام پیچ هایی که باز کردید را حتماً در جایگاه خود پیچ کنید. نبود هر یک از پیچ ها دردسرهایی را به دنبال دارد که موجبات خرابی های دیگری را پدید می آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس باما

برای درخواست تعمیر اطلاعات خود را پر کنید