نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی آبسال در مارلیک
ماشین لباسشویی، یکی از پرکاربردترین وسایل و لوازم خانگی است. استفاده درست و اصولی از این وسیله باعث میشود تا برای سالهای طولانی بدون مشکل و ایراد کار کند اما هر وسیله برقی بنا به کاربرد، دیر یا زود دچار عوارض ناشی از استهلاک میشود. اگر یکی از مدلهای این ماشینهای لباسشویی را در منزل دارید که دچار مشکل شده است و ساکن اسلامشهر نیز هستید، برای رفع عیب بهتر است به طور مستقیم با یک نمایندگی شرکت پارس کارا برای تعمیر ماشین لباسشویی آبسال در مارلیک در ارتباط باشید. در ادامه با مشکلات شایعی که ممکن است برای این ماشین لباسشوییها پیش بیاید و نیاز به مداخله تعمیرکار دارد، آشنا خواهیم شد.
درباره پارس کارا بیشتر بدانیم
آبسال یک برند باکیفیت و پرطرفدار ایرانی است که سابقه طولانی در ساخت انواع ماشین لباسشویی در ایران دارد. متخصصان ما در پارس کارا، نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی آبسال در مارلیک، تخصص کامل در مورد تعمیر و عیبیابی این برند از ماشین لباسشویی را داشته و در اسرع وقت و با کمترین هزینه، برای تعمیر در منزل شما حاضر خواهند شد. اگر قصد نصب، تعویض قطعه، عیبیابی و یا تعمیرات دورهای را نیز دارید، متخصصان ما در پارس کارا و در مناطق گوناگون مارلیک، آماده تماس شما عزیران هستند.
مشکلات شایع ماشین لباسشویی
برخی از این مشکلات ممکن است بدون دخالت تعیرکار و با رعایت نکات و ترفندهایی حل شود اما برخی دیگر ممکن است در صورت بیتوجهی به مشکلات دائمی منجر شود و یا نیاز به مداخله تعمیرکار مجاز دارد. با هم برخی از این مشکلات را بررسی میکنیم:
1. تمیز نشدن کامل برخی لباسها
یکی از رایجترین دلایل بروز این مشکل، مسدود شدن خط و یا سینی محتوی مواد شوینده است. اگر مواد شوینده و نرم کننده نتوانند به درستی به سمت لباسها حرکت کنند، لباسها درست تمیز نخواهند شد. به علاوه اگر انسدادی وجود داشته باشد، در نهایت مواد شوینده، میکروبها و حتی کپک ایجاد شده، به لباسهای شما منتقل میشوند. این مشکل در صورت گرفتگی فیلتر یا مسدود شدن لولهها نیز رخ میدهد.
راهحل
سعی کنید قبل از شروع چرخه شستشوی بعدی، هم مواد شوینده و هم فیلتر ماشین را تمیز کنید.
مشکلات دیگری نیز ممکن است باعث تمیز نشدن لباسها باشند. بارگیری بیش از حد لباس با لاتر از ظرفیت در ماشین لباسشویی باعث میشود تا لباسها نتوانند در اطراف دستگاه حرکت کنند و مواد شوینده به همه لباسها نمیرسد. استفاده از مواد شوینده اشتباه یا انتخاب چرخه شستشوی نامناسب نیز ممکن است باعث این مشکل شود. برای آگاهی از استفاده درست و نگهداری اصولی از ماشین لباسشویی میتوانید از این لینک بازدید کنید.
اگر مشکل رفع نشد، احتمالا مسیر لولهها خراب و یا بسته شده است. برای رفع این مشکل بهتر است از خدمات نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی آبسال در مارلیک کمک بگیرید.
2. تمام نشدن برنامه شستشو
اگر مدل دستگاه شما، از دستگاههای جدید با منوی دیجیتال است، هنگام گیر کردن در یک برنامه و یا چرخه شستشو، کد خطا روی صفحه آن چشمک خواهد زد. برای آشنایی با خطاهای رایج در ماشین لباسشویی میتوانید به مطلب راهنمای این ارورها در وب سایت ما مراجعه کنید.
اگر این مشکل پیش آمد، کتابچه راهنمای دستگاه را بررسی کنید تا به شما کمک کند بهترین راه حل مشکل را پیدا کنید. دلایل دیگری ممکن است عامل این مشکل باشد، از جمله:
اشکال در سیستم گرمایش
اگر دستگاه در نیم ساعت اول خاموش شود، ممکن است آب به درستی گرم نشود، که به دستگاه سیگنال میدهد که در اواسط چرخه متوقف شود. از سوی دیگر، اگر چرخه بعد از 30 دقیقه متوقف شود، ممکن است آب بیش از حد گرم شود و دوباره چرخه را مجبور به توقف کند. مشکل در این جا معمولا خرابی ترموستات است.
اشکال در سیستم تخلیه
اگر دستگاه نتواند آب را بین هر چرخه تخلیه کند، دستگاه را مجبور به توقف پیش از موعد میکند. در این حالت باید انسداد فیلتر پمپ و شلنگ تخلیه را بررسی کنید.
اتصال برق معیوب
اگر اتصال معیوب وجود داشته باشد، دستگاه به طور تصادفی روشن و خاموش میشود. دلیل امر ممکن است پیچیده باشد، در این موارد اگر ساکن مارلیک هستید بهتر است که با یک نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی آبسال در مارلیک تماس بگیرید.
گرم شدن بیش از حد دستگاه
اگر در پنج ساعت گذشته به طور متوالی از دستگاه خود استفاده کردهاید، ممکن است بیش از حد گرم شده باشد. بهتر است به دستگاه استراحت دهید و بعداً دوباره امتحان کنید.
نشتی
برخی مدلهای ماشین لباسشویی اگر مشکوک به نشتی باشند در اواسط چرخه متوقف میشوند. اگر دیدید آب از هر نقطه دستگاه بیرون آمده است، شیلنگ، پمپ و آب بند درب را بررسی کنید.
3. عدم چرخش ماشین لباسشویی
اگر برنامه شستشو به پایان هر چرخه میرسد اما ماشین نمیچرخد، ممکن است مشکل فقط مربوط به پر کردن بیش از حد ماشین باشد. به عنوان مثال، اگر حولههای سنگین زیادی وارد ماشین کردهاید، وزن بالای آنها میتواند بر حسگرها تأثیر بگذارد و دستگاه را خاموش کند.
دلایل ایجاد مشکل
- اشکال در تسمه محرک
- انسداد در لولهها
- خرابی موتور یا پمپ
در صورت بروز این مشکلات باید حتما با تعیرکار مجاز تماس بگیرید.
4. صدای بیش از حد
برخی اوقات ممکن است صداهای اضافی از ماشین به گوش برسد. علل احتمالی عبارت است از:
- یاتاقانهای درام فرسوده
- پایههای نامتعادل ماشین لباسشویی
- انسداد در وان بیرونی و درام داخلی
- پر کردن بیش از حد ماشین
راه حل
برای رفع این مشکل، اگر در مارلیک زندگی میکنید، میتوانید با نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی آبسال در مارلیک تماس بگیرید.
5. باز نشدن درب ماشین لباسشویی
دلایل مختلفی وجود دارد که چرا درب ماشین لباسشویی ممکن است باز نشود، از جمله:
اتصالات و لولهها
مانند همه ماشین های لباسشویی، اگر آب اضافی را نتوان به اندازه کافی از درام تخلیه کرد، نه تنها چرخه شستشو متوقف میشود، درب ماشین نیز قفل میشود. اگر در پایان شستشو میتوانید آب باقی مانده در درام را مشاهده کنید، احتمالاً گرفتگی در شلنگ تخلیه یا پمپ به وجود آمده است.
آسیب درب
اگر درب، دستگیره یا قفل آسیب دیده باشد، ممکن است باز شدن دستگاه متوقف شود. قبل از تماس با تعمیرکار، درب ماشین را بررسی کنید.
مشکل در سیستم اینترلاک
اینترلاک مکانیزمی است که در داخل ماشین قرار دارد که در را در حین شستشو، بسته نگه میدارد. اگر این دستگاه آسیب ببیند، ماشین لباسشویی متوجه نمیشود که شستشو متوقف شده است، بنابراین سیگنال باز شدن درب را نمیدهد. تشخیص و جایگزینی این سیستم پیچیده است و باید در سریعترین زمان با نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی آبسال در مارلیک تماس بگیرید.
بهترین نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی آبسال در مارلیک و اندیشه
اگر قصد سرویس و عیبیابی و یا تعمیر ماشین لباسشویی خود را دارید و در اندیشه زندگی میکنید، میتوانید از طریق وب سایت ما با متخصصان در این زمینه ارتباط داشته باشید. در وب سایت ما میتوانید لیست از برندهای ماشین لباسشویی و نیز مراکز خدماتی ما را نیز مشاهده نمایید.
جهت تعمیر دستگاه خود با ما در ارتباط باشید
نمایندگی
شهریار
0919-3359688
اندیشه ، فردیس سرآسیاب
0919-9912755
نمایندگی ملارد
مارلیک
0919-3359688
مدیر
مجموعه
0936-7060575

جهت تعمیر دستگاه خود با ما در ارتباط باشید
نمایندگی
شهریار
0919-3359688
اندیشه ، فردیس سرآسیاب
0919-9912755
نمایندگی ملارد
مارلیک
0919-3359688
مدیر
مجموعه
0936-7060575

همه چیز درباره پمپ تخلیه لباسشویی لباسشویی آبسال
پمپ تخلیه ماشین لباسشویی آبسال یکی از قطعات مهمی که در لباسشویی شما است و وظیفه تخلیه آب از دستگاه را به عهده دارد، پمپ تخلیه ماشین لباسشویی با عملکرد خود، قادر است آب لباسشویی در زمان آبکشی داخل محفظه دیگ لباسشویی را به بیرون و از داخل مخزن ماشین لباسشویی به خارج منتقل نماید. به طور کلی، پمپ تخلیه را می توان در دو نوع موتور رتور با آهن ربای دائم و قطب چاکدار اشاره نمود.
در ادامه بررسی انواع پمپ، عملکرد، علت صدای آن، محل قرار گیری، آموزش باز کردن، عیب یابی، تعویض، تست و شرح اجزای پمپ تخلیه می پردازیم.
شما می توانید تمامی اطلاعات لازم در مورد پمپ تخلیه ماشین لباسشویی سامسونگ، بوش، الجی، پاکشوما، آبسال، زیرووات، ایندزیت، باکنشت، کنوود، دوو و … را با خواندن این مقاله در نمایندگی پارس کارا بیابید.
انواع پمپ تخلیه ماشین لباسشویی آبسال
همانطور که پیشتر گفته شد 2 نوع پمپ تخلیه در لباسشویی آبسال داریم.
پمپ تخلیه لباسشویی قطب چاکدار :
در نوع موتور القایی قطب چاکدار، نوع ساده از موتور است که می تواند میدان مغناطیسی ثابتی را ایجاد کرده و نمی تواند باعث چرخش رتور باشد.
جهت آغاز مرحله چرخش در پمپ تخلیه قطب چاکدار، در شروع بایستی میدان مغناطیسی نامتعادلی شکل گیرد که توسط دو حلقه اتصال کوتاه از جنس مس صورت می گیرد که در درون سری های استاتور تعبیه شده است.
ضمن آن که جهت چرخش از سطح قطب به سوی حلقه اتصال کوتاه است و حرکت این نوع از پمپ، به محل این حلقه اتصال کوتاه وابسته است.
این نوع پمپ تخلیه ماشین لباسشویی ، مجهز به گشتاور شروع بالایی نبوده و استاتور آن ها به دلیل عدم تعادل میدان مغناطیسی دچار گرمای بیش از حد می شود.
البته در حالت معمول، مساله ای را ایجاد نمی کند. می توانید هنگام عملکرد پمپ و پیش از برداشتن استاتور از روی آن، به چگونگی قرارگیری حلقه های اتصال کوتاه نگاه کنید. زیرا اگر استاتور برعکس بسته شده باشد، باعث می شود تا پمپ در جهتی مخالف حرکت نماید و تخلیه آب را انجام ندهد.
بیشتر بدانید: دلیل آبریزی لباسشویی چیست.
پمپ تخلیه لباسشویی از نوع رتور با آهن ربای دائم :
این نوع موتور پمپ تخلیه ماشین لباسشویی دارای بوبینی با پوشش پلاستیکی است که مجهز به رتور با آهن ربای دائم است که با هم عمل می کند. این نوع از موتور برای پمپ تخلیه ماشین لباسشویی های پیشرفته تر استفاده می گردد تا با کمترین میزان صدا، پروانه پمپ به حرکت درآید.
نکته ای که در خصوص این نوع از پمپ مطرح است این است که به دلیل داشتن محفظه پلاستیکی که روی پروانه واقع شده است، می تواند با گردش در هر جهتی، تخلیه آب را انجام دهد.
بنابراین در صورتی که با مانعی مواجه می شود، جهت حرکت را تغییر داده تا بتواند گرفتگی را رفع نماید.
عملکرد پمپ تخلیه ماشین لباسشویی
پمپ تخلیه ماشین لباسشویی ، در واقع دارای دو جهت مجزا در یک واحد است.
اینجاست که یکی از ترفندهای دقیق ماشین لباسشویی مطرح می شود.
هنگامی که ماشین لباسشویی در حال شستشو است و دیگ آب را به دور خود می چرخاند، پمپ در یک طرف می چرخد و هنگامی که لباسشویی در حال چرخش و تخلیه آب است به روش دیگری می چرخد.
هنگامی که آب وارد ورودی پمپ می شود، این پروانه ها، آب را به اطراف فشار می دهند و آن را از طریق خروجی به بیرون از پمپ خارج می کنند. پس پمپ می تواند در هر دو جهت کار کند. تشخیص پورت ورودی و خروجی، بستگی به این دارد که پمپ ماشین لباسشویی در کدام جهت می چرخد.
اگر پمپ تخلیه ماشین لباسشویی ، در جهت عقربه های ساعت بچرخد، بخش پایینی، آب را از ته دیگ شستشو می کشد و آن را با فشار از شلنگ تخلیه خارج می کند و بخش بالایی سعی می کند، هوا را از بالای آن کشیده و آن را با فشار، از پایین به عقب برگرداند، به طوری که هیچ گردش مجدد آبی صورت نمی گیرد.
اما در صورتی که پمپ خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخد، بخش بالایی آب را از ته دیگ ماشین لباسشویی کشیده و آن را به سمت بالا پمپ می کند و بخش پایینی سعی می کند آب را از شلنگ تخلیه به پایین دیگ پمپاژ کند. در واقع مقدار کمی آب در شلنگ تخلیه وجود دارد، اما پمپ قدرت آن را ندارد که مقدار زیادی از آن را به داخل دیگ لباسشویی بازگرداند.
در مورد نمایندگی تعمیر لباسشویی بهی بیشتر بدانید.
عیب یابی پمپ تخلیه ماشین لباسشویی
اگر در طول چرخه شستشو ماشین لباسشویی شما تخلیه نمی کند، ممکن است مشکلی در پمپ تخلیه وجود داشته باشد.
در مرحله اول، برای بررسی اینکه شما در مسیر درستی هستید، علائم هشدار دهنده خراب شدن پمپ تخلیه را مشاهده کنید.
علائمی همچون، وقتی پمپ تخلیه ماشین لباسشویی ، به مرحله تخلیه می رسد، نمی توانید صدای پمپ را بشنوید. یا آن که هنگام چرخش می توانید صدای زمزمه کمی را بشنوید اما آب تخلیه نمی شود
در این مواقع، ماشین لباسشویی معمولاً با آب پر می شود. همچنین در برخی از مواقع در صورت تخلیه آب، چرخه همچنان به صورت عادی کار می کند. در اینجا نیاز است که برای تعویض پمپ تخلیه ماشین لباسشویی اقدام کنید. اما پیش از آن خوب است که نکاتی را بررسی نمایید.
ممکن است انسداد داخل شلنگ تخلیه و همچنین فیلتر پمپ ایجاد شود، بنابراین فقط این قسمت های دستگاه را بررسی کنید تا ببینید آیا هریک از آنها می تواند علت خرابی در تخلیه باشد. برای تعویض پمپ، قبل از شروع، مطمئن شوید که دستگاه را از برق جدا کرده اید.
اکنون باید هرگونه آب موجود در دیگ ماشین لباسشویی را تخلیه کنید. می توانید شلنگ تخلیه را به یک سینک برسانید یا از شلنگ نزدیک فیلتر استفاده کنید، یا می توانید فیلتر را باز کنید تا آب خارج شود. توجه داشته باشید که اگر دستگاه تخلیه نشده است، برای آب زیاد آماده باشید.
حتما بخوانید: چرا لباسشویی تخلیه نمی کند؟
پمپ تخلیه ماشین لباسشویی کجاست؟
شما می توانید پمپ تخلیه ماشین لباسشویی را در بخش پایینی لباسشویی خود مشاهده کنید که به منظور تخلیه آب های درون دستگاه طراحی شده و از طریق شلنگ های تخلیه به مسیر لوله های فاضلاب متصل گردیده است.
در صورتی که ماشین لباسشویی شما، عملکرد تخلیه را به درستی انجام نمی دهد، می تواند نشان از ایجاد ایراد در پمپ تخلیه باشد که در این خصوص می توانید با کارشناسان تعمیر24 مشورت نمایید.
دستگاه های ماشین لباسشویی با هر برندی که بازارها هستند و با هر نوع کیفیتی که موجود می باشند باز هم احتمال دارد که که با اختلال در عملکردشان روبرو بشوند و نیازمند تعمیرات توسط متخصصین مجرب باشند.
آیا می دانید چرا لباسشویی نمی چرخه!
آموزش تعویض پمپ تخلیه ماشین لباسشویی
برای دسترسی راحت تر باید قاب جلو و عقب را باز کنید و با استفاده از پیچ گوشتی قاب بالا را نیز را باز کنید. برای این کار ممکن است به کمک نیاز داشته باشید زیرا دستگاه می تواند بسیار سنگین باشد. همچنین مهم است که به یاد داشته باشید که دیگ در داخل ماشین لباسشویی معلق است. بنابراین هنگام پایین آوردن مراقب باشید.
در تعویض پمپ تخلیه ماشین لباسشویی ابتدا پس از دسترسی به پمپ قدیمی با باز کردن سوکت سیم شروع کنید و شلنگ و گیره را از پمپ خارج کنید.
با استفاده از یک انبردست، گیره را از شلنگ تخلیه و از پمپ تخلیه ماشین لباسشویی دور کرده و اجازه دهید شلنگ آزاد شود.
اکنون می توانید پمپ قدیمی را با رها کردن گیره و چرخاندن آن در جهت عقربه های ساعت جدا کرده و سپس آن را کنار بگذارید.
اکنون می توانید پمپ جدید را نصب کنید. لازم است تمامی مراحل قبل را به صورت عکس انجام دهید و پمپ جدید را محکم در محل خود فشار داده و در جهت عقربه های ساعت بچرخانید.
در حال حاضر فقط باید دو قسمت را به هم وصل کنید و این کار را در کمترین زمان انجام دهید. با استفاده از انبردست، گیره را در جای قبلی قرار دهید و سوکت سیم را نیز داخل آن وصل کنید.
می توانید انجام این کار را به نمایندگی تعمیرات لباسشویی بسپارید.
حتما بخوانید: چرا لباسشویی هنگام آبکشی صدا میدهد؟
تست پمپ تخلیه ماشین لباسشویی
ابتدا ببینید اتصالات به پمپ تخلیه درست وصل شده باشد و فیلتر مسدود یا پروانه گیر نکرده باشد.
برای انجام تست پمپ تخلیه ماشین لباسشویی ، لازم است که ابتدا، با استفاده از اهم متر این کار را آغاز کنید. لازم است در اولین قدم، دو شاخه برق را جدا کرده و با اتصال پروب های اهم متر و قرار دادن شاخص اندازه گیری روی صفر، کار را شروع کنید.
سپس باید سیم های کناری پمپ تخلیه ماشین لباسشویی را بیابید و آن ها را از پایه های پمپ جدا نمایید.
در گام بعدی، با اتصال هر یک از پروب ها به یک انتهای پمپ، درجه اهم متر را کنترل کنید. مطابق با نوع لباسشویی شما، می تواند اعدادی بین پنج تا پانزده منظور شود. اگر این اعداد را مشاهده می کنید، پمپ تخلیه سالم بوده و نیازی به تعویض آن نیست.
صدای پمپ تخلیه ماشین لباسشویی
علت صدای پمپ تخلیه ماشین لباسشویی می تواند دلایل مختلفی مانند:
فرسودگی قطعات:
هنگامی که پمپ تخلیه ماشین لباسشویی مستهلک می شود، قطعات داخلی آن صدای زیادی را ایجاد می کند که هنگام تخلیه آب شنیده شده و در اغلب اوقات باعث می شود تا عملکردی کامل و صحیح از پمپ را شاهد نباشید.
خرابی موتور:
زمانی که دستگاه تخلیه آب را انجام نمی دهد، نشان دهنده عدم کارکرد پمپ تخلیه می باشد. صدای پمپ تخلیه ماشین لباسشویی می تواند ناشی از خرابی کامل موتور پمپ تخلیه باشد و یا آن که برد ماشین لباسشویی دچار خطا شده و دستور تخلیه را صادر نمی کند که به مراتب، پمپ تخلیه نیز، کارکردی را نخواهد داشت.
گیر کردن لباس، زیپ و سکه:
صدای پمپ تخلیه ماشین لباسشویی می تواند از گیر کردن سکه، جوراب و قطعاتی در لای پروانه ها گیر کرده باشد.
اجزای پمپ تخلیه ماشین لباسشویی
همانگونه که اشاره شد، وظیفه پمپ تخلیه ماشین لباسشویی این است که آب های کثیف درون دیگ لباسشویی را با فشار و از طریق شلنگ های تخلیه ، به بیرون از دستگاه منتقل نماید. پمپ تخلیه این کار را با اجزا و قطعاتی انجام می دهد که آن را تشکیل داده اند.
شما در یک پمپ تخلیه، می توانید کاسه نمد و پروانه ها را مشاهده کنید که مسئولیت ایجاد خلاء در ماشین لباسشویی را دارند. به طور کلی، پروانه پمپ، به هسته مغناطیسی می باشد و سیم پیچ باعث ایجاد جریان و قدرت لازم در درون پمپ خواهد بود.
در صورتی که در هر یک از این قطعات، اشکال و ایرادی ایجاد شود، باعث می شود که پمپ تخلیه نیز به درستی عمل نکرده و جریان تخلیه آب از درون دستگاه، صورت نگیرد.
در این شرایط است که نیاز است اقدام به تعمیر و یا تعویض پمپ تخلیه ماشین لباسشویی شود.
نتیجه گیری
پمپ تخلیه در ماشین لباسشویی یکی از قطعات مهم است که در حین کار و آبگیری نباید آب را تخلیه و در حین برنامه هایی نظیر خشک کن باید اجازه و تخلیه آب را انجام دهد نشانه های خرابی متفاوتی دارد که در جدول زیر به آن می پردازیم بهتر است برای تعویض پمپ تخلیه ماشین لباسشویی با نمایندگی تعمیرات تعمیر24 تماس بگیرید تا در کمترین زمان مشکل دستگاه شما را عیب یابی و رفع کنند.
جهت تعمیر دستگاه خود با ما در ارتباط باشید
نمایندگی
شهریار
0919-3359688
اندیشه ، فردیس سرآسیاب
0919-9912755
نمایندگی ملارد
مارلیک
0919-3359688
مدیر
مجموعه
0936-7060575

جهت تعمیر دستگاه خود با ما در ارتباط باشید
نمایندگی
شهریار
0919-3359688
اندیشه ، فردیس سرآسیاب
0919-9912755
نمایندگی ملارد
مارلیک
0919-3359688
مدیر
مجموعه
0936-7060575

مشکلات و معایب رایج
- ماشین لباسشویی جرم و رسوب گرفته و بوی بدی می دهد.
- بعضی اوقات لباسها داخل ماشین لباسشویی دچار پارگی و آسیب می شوند.
- آب داخل ماشین لباسشویی مانده و آب را تخلیه نمی کند.
- ماشین لباسشویی شستشو را کامل انجام نداده و برنامه نیمه کاره می ماند.
- هنگام شستشو پودر در محفظه جاپودری ماشین لباسشویی می ماند.
- بدنه ماشین لباسشویی برق دارد.
- ماشین لباسشویی از کار افتاده و اصلا روشن نمی شود.
- بعد از اتمام شستشو درب ماشین لباسشویی باز نمی شود.
- لباسها در ماشین لباسشویی بیش از حد چروک می شود.
- ماشین لباسشویی لرزش شدید داشته و از جای خود تکان می خورد.
- لباسشویی صدای زیاد و غیر طبیعی دارد.
- نمایشگر ماشین لباسشویی کد خطا (Error) نشان می دهد.
- از زیر ماشین لباسشویی آب نشت می کند.
طرز کار با ماشین لباس شویی آبسال مدل ad 738
ابتدا باید لباس ها را با توجه به برنامه ماشینلباس شویی جدا کرده و داخل ماشین قرار دهید.
بعد از انتخاب برنامه متناسب با لباس ها ماشین را روشن کرده و به مقدار مورد نیاز آبگیری انجام دهید.
پودرلباس شویی مورد نظر که به صورت بسیار متنوع به راحتی در دسترس است را در مخزن مشخص شده اضافه کنید.
موتور ماشین لباس شویی با به کار افتادن و حرکت چرخشی لباس ها را جا به جا کرده و با اضافه کردن آب به مخزن آن ها را خیس میکند و در این هنگام المنت دستگاه به کار افتاده و آبی که به دستگاه وارد میشود را گرم میکند.
این کار کمک میکند که پودر به صورت بهتری چرک و چربی را در خود حل کند و موتور لباس شویی با چرخش های معین خود در جهت های مختلف به این حل شدن کمک میکند.
بعد از شست و شوی کامل و طبق برنامه نوبت به آب کشی لباس ها میرسد.
برای این کار پمپ ماشین به کار میافتد و ابتدا به وسیله قسمت مکنده خود، آب کثیف را از مخزن تخلیه میکند. این مرحله ۲ بار تکرار میشود تا به قسمت ۳ مرحله ای آب کشی برسد و تمام کف و آلودگی ها از لباس ها پاک شود.
مرحله آخر شست و شو، خشک کردن لباس ها است که همراه با به کار افتادن موتور با دور چرخش زیاد اتفاق میافتد و ضمن آن لباس ها تا حد نسبتا زیادی خشک میشوند.
دکمه on و off (دکمه روشن شدن و خاموش شدن)
بعد از انتخاب برنامه ی شست و شوی متناسب با لباس ها دکمه on را فشار دهید تا دستگاه شروع به کار کند.
چند لحظه بعد از فشار دادن این دکمه، قفل ایمنی کودک برای بسته شدن در ماشین فعال میشود.
برای خاموش کردن دستگاه دکمه خاموش را چند لحظه نگه دارید.
دکمه غوطه وری لباسشویی
این دکمه برای زمان هایی است که نیاز است لباس هایتان تا چند مدت در آب و نرم کننده غوطه ور نگه داشته شوند.
برای خارج کردن لباس ها باید این کلید را غیرفعال کنید.
دکمه حذف دور خشک کن
برای حذف برنامه ی خشک کردن از انتهای شستشو از این دکمه باید استفاده شود. در پایان برنامه های شست و شوی آبسال برنامه ی خشک کردن وجود دارد؛ برای شست و شوی لباس های پشمی باید از این دکمه استفاده کرد.
دستگیره انتخاب برنامه های شستشو
باید توجه کنید که این عقربه را فقط باید در جهت عقربه های ساعت بچرخانید.
دستگیره انتخاب دما
با این دکمه دمای آب و سرد و گرم بودن آن را تنظیم میکنیم.
معرفی برنامه های شستشوی ماشین لباسشویی آبسال
برنامه شستشوی خیلی چرک
حداکثر زمان شستشو ۱۲۵ دقیقه است و یک مرحه پیش شست و شو دارد و سپس شست و شو و آب کشی و در مرحه آخر آب گیری از لباس ها انجام میگیرد.
برای ۳ نوع از لباس های سفید، رنگ ثابت و غیر ثابت به کار میرود.
برنامه شستشوی چرک
برای شست وشوی لباس های نه خیلی چرک به کار می رود. حداکثر زمان لازم برای شست و شو ۱۱۰ دقیقه است.
دارای یک مرحله شست وشو و آب کشی و درمرحله آخر آبگیری از لباس ها یا به اصطلاح خشک کن میباشد.
برای ۳ نوع از لباس های سفید، رنگ ثابت و غیر ثابت به کار میرود اما باید توجه داشت که برای هر کدام باید دمای مخصوص به خود را استفاده کنید.
برنامه صرفا آبکشی
زمان مناسب برای این برنامه ۳۰ دقیقه میباشد. ابتدا آب کشی لباس ها را با جذب نرم کننده انجام میدهد و در نهایت تنها آبگیری و خشک کردن لباس ها را انجام میدهد.
برنامه صرفا خشک کن
زمان مناسب برای این برنامه ۵ دقیقه است. این برنامه شست و شو ندارد و فقط برای تخلیه آب و خشک کردن لباس های تمیز استفاده میشود.
برنامه شستشوی لباس های پشمی
حداکثر زمان مناسب برای این برنامه ۴۵ دقیقه است و باید از آب سرد برای شست و شو استفاده شود.
مراحل این شست و شو عبارت اند از: ابتدا شست و شوی ملایم به همراه آبکشی سپس جذب نرم کننده ها و در آخر آبگیری نهایی و خشک کردن لباس ها.
دسته بندی انواع برنامه شستشو در ماشین لباسشویی آبسال
انواع برنامه های شستشوی لباسشویی آبسال به ۳ دسته تقسیم می شوند :
برنامه شستشوی معمولی
برای شستشوی پارچه ها با نخ های مقاوم مانند کتان.
برنامه شستشوی ملایم
برای پارچه های مصنوعی با الیاف نایلونی و پلاستیک و پارچه های ظریف و لطیف یا پارچه هایی از چند جنس متفاوت.
برنامه شستشوی لباس ها با پارچه های پشمی
برای لباس های با پارچه های پشمی