تعمیر ماشین لباسشویی در شهر قدس
با توجه به استقبال همشهریان عزیز از خدمات پارس کارا ، نمایندگی تعمیرات پارس کارا این خدمات را تا پرند گسترش دهد.زین پس در شهر قدس محدوده پوشش پارس کارا قرار دارد.
یکی از خدمات تخصصی پارس کارا تعمیر انواع ماشین لباسشویی است.پارس کارا توانسته با همکاری با متخصصان خود این خدمت را به شهرستان شهر قدس ارائه کند.برای تعمیر لباسشویی در شهر قدس از طریق فرم زیر درخواست ثبت کنید.
جهت تعمیر دستگاه خود با ما در ارتباط باشید
نمایندگی
شهریار
0919-3359688
اندیشه ، فردیس سرآسیاب
0919-9912755
نمایندگی ملارد
مارلیک
0919-3359688
مدیر
مجموعه
0936-7060575

جهت تعمیر دستگاه خود با ما در ارتباط باشید
نمایندگی
شهریار
86 96 26 65 – 021
اندیشه ، فردیس سرآسیاب
59 14 30 91 – 021
نمایندگی ملارد
مارلیک
6542 204 - 0901
مدیر
مجموعه
6542 204 0901

ال جی ، سامسونگ ، بکو ، بوش ، پاکشوما ، زیروات، کندی ، Aeg ، آریستون ، ایندزیت ، مرسی ، مدیا ، زاروتی ، اس ماری ، هیوندا ، هیوندای ، جنرال ، آدمیرال ، وایت هوس ، الکترولوکس ، کرال ، کروپ ، زانوسی ، وستینگ هاوس ، دوو ، اسنوا ، ویرپول ، بلومبرگ ، آرچیلیک ، هایر ، ابسال ، بوست ، زیمنس ، اکسپریال
پارس کارا انجام دهنده تمام امور تعمیر ، نصب و سرویس انواع ماشین ظرفشویی و ماشین لباسشویی در سرآسیاب ، فردیس ، ملارد و اندیشه ، رباط کریم با کادر مجرب و تکنسین های با تجربه
خدمات پارس کارا
تعمیر ، نصب و سرویس انواع ماشین ظرفشویی و ماشین لباسشویی در سرآسیاب ، فردیس ، ملارد و اندیشه با کادر مجرب و تکنسین های با تجربه
ویژگی های خدمات پارس کارا
1 – سرعت در ارائه خدمات
با توجه به تعداد بالای متخصص های مجموعه پارس کارا بعد از درخواست شما به سرعت با شما تماس گرفته و قرار برای مراجعه به محل شما برای تعمیر تعیین می کنند.
2 – اولویت با تعمیر قطعات
با توجه به قیمت بالای قطعات تکنسین های مجموعه پارس کارا سعی دارند تا حد الامکان قطعات را تعمیر کنند.
3 – هزینه پایین تعمیرات
تمامی متخصصان پارس کارا از با سابقه ترین های در تعمیرات هستند به این منظور اولویت کارشان تعمیر قطعات است نه تعویض به همین دلیل هرینه ها کمتر می شوند.
تعمیر لباسشویی در شهر قدس
علت وارد نشدن آب به داخل ماشین لباسشویی
ما در این مقاله قصد داریم تا در رابطه با وارد نشدن آب به داخل لباسشویی با شما عزیزان صحبت کنیم. بنابراین در صورتی که لباسشویی شما دچار مشکل آبگیری شده است ما خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می کنیم. همچنین به یاد داشته باشید که تعمیرات برخی از ایرادات ماشین لباسشویی، ساده می باشند و شما خودتان با یادگیری چند تکنیک ساده می توانید مشکل دستگاهتان را بر طرف کنید. اما برخی دیگر از ایرادات، پیچیده می باشد و نیاز است تا یک تکنسین متخصص از مرکز تعمیرات ماشین لباسشویی دستگاه شما را بررسی کند و مشکل را بر طرف کند.
وارد نشدن آب به داخل ماشین لباسشویی
ماشین لباسشویی ممکن است بنا به دلایل مختلفی عملیات آب گیری را انجام ندهد. در نتیجه در صورتی که آب وارد دستگاه نشود، در ابتدا دستگاه برای تراز کردن لباس ها چند دور می چرخد، اما اگر مشکلاتی در آبگیری وجود داشته باشد، آب گیری انجام نمی شود و در این صورت، دستگاه ارور مربوط به عدم آبگیری را نمایش می دهد. همچنین وضعیت دستگاه به حالت توقف در می آید.
ارور وارد نشدن آب به داخل ماشین لباسشویی
در صورتی که آب وارد دستگاه نشود، دستگاه ارور IE را نمایش می دهد. این ارور به شما می گوید که ورودی آب دچار مشکل شده است. که شما باید مواردی از قبیل لوله آب ورودی، شیر برقی دستگاه، شیر آب منزل و سایر مواردی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم را بررسی کنید.
علت وارد نشدن آب به داخل ماشین لباسشویی
- خرابی شیر ورودی آب منزل
- خرابی شیر برقی دستگاه
- خرابی شلنگ ورودی آب دستگاه
- خرابی سوئیچ سطح آب دستگاه
- خرابی برد الکترونیکی دستگاه
- خرابی جا پودری دستگاه
خرابی شیر ورودی آب منزل
در خیلی از مواقع پیش آمده که وارد نشدن آب به داخل دستگاه بخاطر بسته بودن شیر آبی که به دستگاه وصل می باشد، اتفاق افتاده باشد. بر طرف کردن این مشکل بسیار راحت می باشد. برای این که آب وارد دستگاه شود، فقط کافیست تا شیر آب را باز کنید. در صورتی که شیر آب منزل خراب شده باشد، باید آن را تعویض کنید تا مشکل بر طرف شود.
خرابی شیر برقی دستگاه
یکی دیگر از مواردی که باعث می شود تا آب وارد دستگاه نشود، خرابی شیر برقی ماشین لباسشویی می باشد. در صورتی که شیر برقی خراب باشد، زمانی که دستور باز شدن و وارد شدن آب از طریق برد، داده می شود، شیر برقی باز نمی شود، در نتیجه آب وارد دستگاه نمی شود. بنابراین اگر شیر برقی دستگاه خراب شده، باید شیر برقی دستگاه به طور کامل توسط تکنسین تعویض شود.
خرابی شلنگ ورودی آب دستگاه
شلنگ وردی ماشین لباسشویی، یک شلنگ از جنس پلاستیک می باشد که می تواند دارای 2 تا 3 متر طول باشد. این شلنگ ممکن است در اثر مواردی مسدود شود. به عنوان مثال اگر شلنگ ورودی آب توسط رسوبات آب سخت مسدود شده باشد، و یا این که جسم خارجی مثل سنگ در شلنگ گیر افتاده باشد و یا بنا به هر دلیل دیگری مسدود شده باشد، باعث می شود تا آب از شیر آب خانه به شیر برقی دستگاه منتقل نشود و در نتیجه آبرسانی به دستگاه با مشکل مواجه خواهد شد. در نتیجه باید شلنگ ورودی بررسی شود و در صورت مسدود بودن، باید انسداد بر طرف شود. همچنین در صورتی که شلنگ ورودی سوراخ و پاره شده باشد، باید شلنگ به طور کامل تعویض شود.
خرابی سوئیچ سطح آب دستگاه
سنسور سطح آب، وظیفه دارد تا میزان آب مورد نیاز در دستگاه را تشخیص دهد و توسط سوئیچ، مقدار آب وارد شده به دستگاه را کنترل کند. سوئیچ سطح آب بر روی شیر برقی دستگاه عمل می کند، در نتیجه بدین صورت میزان سطح آب کنترل می شود. بنابراین اگر سوئیچ سطح آب خراب باشد، ممکن است آب به میزان تعیین شده نرسد و یا این که، اصلا شیر برقی باز نشود و آب وارد دستگاه نشود. بنابراین در چنین شرایطی لازم است تا سوئیچ سطح آب به دقت توسط تکنسین بررسی شود و در صورت خراب بودن سوئیچ، این قطعه باید تعویض شود.
خرابی برد الکترونیکی دستگاه
همان طور که می دانید برد الکترونیکی دستگاه، مغز متفکر دستگاه می باشد، یعنی هر فرمانی که صادر می شود، توسط برد الکترونیکی صورت می گیرد، بنابراین اگر برد خراب شود، ممکن است دستوراتی مثل وارد شدن آب را نیز تحت الشعاع قرار دهد. در نتیجه برد باید به دقت بررسی شود و تعمیر شود. همچنین لازم به ذکر است که تعمیرات برد باید توسط تکنسین متخصص انجام شود، زیرا تعمیرات برد یک کار کاملا تخصصی و دشوار می باشد.
خرابی جا پودری دستگاه
یکی دیگر از مواردی که ممکن است باعث وارد نشدن آب به دستگاه شود، کثیف بودن و یا خرابی جا پودری می باشد. وقتی که آب توسط شیر برقی، وارد جا پودری می شود، مواد شوینده در جا پودری را در خود حل می کند و در مرحله ی بعدی این مواد را به داخل دیگ دستگاه انتقال می دهد. اما در صورتی که سوراخ های درون جا پودری به طور کامل مسدود شده باشند، یا سوراخ ها به خوبی باز نباشند، فشار آب در داخل جا پودری ممکن است قطع شود. در نتیجه باید جا پودری از دستگاه خارج شود و در صورت مشاهده ی انسداد جا پودری باید محفظه به طور کامل توسط برس و فرچه تمیز شود و همچنین در صورت شکستگی باید این قسمت تعویض شود.
همانطور که میدانید لباسشویی جزو مهمترین لوازم آشپزخانه است و استفاده درست از آن اهمیت بسیار زیادی دارد؛ اما شاید خیلی از شما ناخواسته اشتباهاتی مرتکب شوید و ندانید که اصول استفاده از قسمتهای مختلف لباسشویی چیست. به همین دلیل در این مقاله از برندچی تصمیم گرفتیم که راجع به استفاده صحیح از جا پودری ماشین لباسشویی با شما صحبت کرده و اطلاعات دقیقی را در اختیارتان قرار دهیم تا اگر پش از این؛ از جاپودریِ ماشینتان اشتباه استفاده میکردید، در این بخش آگاهیتان را بالا ببرید و مانع از ایجاد مشکلات و آسیب به دستگاه شوید تا عملکرد صحیحی را هم از آن شاهد باشید.
وظیفه و عملکرد جاپودری
پیش از اینکه راجع به استفاده از جاپودری ماشین لباسشویی اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم، بهتر است که ابتدا توضیحاتی در مورد این قسمت داشته باشیم. جاپودری یک قسمت کوچک است اما وظیفه بزرگی را در این دستگاه انجام میدهد. درست است که بسیاری از شما در لوازم خانگی، موتور را مهمتر از همه میدانید اما یکسری بخشهای کوچکی هم هستند که قطعا کم اهمیتتر نخواهند بود که جاپودری هم از همان بخشهای مهم به حساب میآید.
جاپودری لباسشویی برای مدلهای جدید یک محفظه پیچیدهتر با چند قسمت مختلف دارد اما به هر حال وظیفه و کار آن ها هم کاملاً مشخص است. در واقع جاپودری محلی است که داخل آن مایع لباسشویی، نرمکننده و پودر ریخته میشود. اگر شما با طرز کار این بخش مهم آشنایی نداشته باشید و ندانید که چگونه باید از آن استفاده و نگهداری کنید، باعث آسیب به کل دستگاه تان میشوید. به خاطر همین در این مقاله راجع به اصول صحیح استفاده از جاپودری ماشین لباسشویی با شما صحبت خواهیم کرد.
بخشها و قسمتهای مختلف جاپودری
نکتهای که مهمتر از استفاده اصولی میباشد، این است که اول شما بخشها را بشناسید. تا زمانی که با بخشهای مختلف جاپودری آشنایی نداشته باشید، نمیتوانید طرز استفاده صحیح از آن را هم یاد بگیرید. در دستگاههای مختلف از جمله ماشین لباسشویی پاکشوما یا ماشین لباسشویی اسنوا بخشها شبیه به هم هستند و شما باید آنها را بشناسید، زیرا جاپودری چیزی است که هر روز با آن سر و کار دارید و در نتیجه اگر بهتر آن را بشناسید، کارتان راحتتر هم میشود. بخش های مختلف جاپودری شامل موارد زیر است:
- بخش اول محلی برای ریختن پودر پیش از شستشو است. این بخش برای شستشوی مقدماتی استفاده میشود که آن را با علامت | نشان میدهند.
- بخش دومِ جاپودری محلی است که پودر شستشوی اصلی را داخل آن می ریزند. این محل مربوط به همان شستشوی اصلی است که آن را با علامت || نشان میدهند.
- در بخش سوم محلی برای ریختن نرم کننده داخل لباسشویی وجود دارد که آن را با علامت * مشخص میکنند.
- بخش نهایی و بخش چهارم جاپودری قسمتی است که فقط در بعضی از مدلها طراحی شده که برای اضافه کردن شوینده و مواد رنگی، آن را استفاده میکنند.
- نکته بسیار مهمی که باید در نظر بگیرید، این است مقدار پودری که برای شستشوی مقدماتی استفاده میکنید، دقیقا نصف پودری است که برای شستشوی اصلی به کار میگیرید که در راهنمایی خرید لباسشویی حتماً این مورد را برایتان گوشزد کردهاند.
-
- پمپ آب
- لوله تخلیه
- شیر ورودی آب
- دیگ یا درام
- یقه شور
- موتور
- برد مدار
- تایمر
- کنترل پنل
- المنت حرارتی
ماشین لباسشویی از چه قطعاتی تشکیل شده است؟
آشنایی با قطعات ماشین لباسشویی ایده ای از محل قرارگیری قطعات اصلی داخل ماشین لباسشویی به شما می دهد. مکان های دقیق ممکن است از ماشین های بارگیری بالا به جلو و همچنین مدل به مدل متفاوت باشد.
1. پمپ آب
پمپ آب در داخل لباسشویی قرار دارد، بنابراین در واقع نمی توانید آن را ببینید. این قطعه وظیفه مضاعف گردش آب در طول چرخه و همچنین تخلیه آب پس از اتمام چرخه را دارد. برخی از ماشینها ممکن است دو پمپ متفاوت داشته باشند – یکی که فقط آب را پمپ میکند و دیگری که تخلیه میکند. این با توجه به مدل لباسشویی متفاوت است.
2. لوله تخلیه
معمولاً با قرار گرفتن در نزدیکی پمپ تخلیه، لوله تخلیه تمام آب کثیف را از شستن بار لباس های شسته شده از وان پاک می کند.
3. شیرهای کنترل ورودی آب
در نزدیکی نقطه ورودی آب قرار دارد. این شیرها بسته به اندازه بار و مقدار آب برای چرخه شستشو باز و بسته می شوند.
4. وان / طبل
از نظر فنی دو وان در لباسشویی شما وجود دارد. اولین وان متحرک و سوراخ دار است که لباس ها در آن قرار می گیرند. سطح سوراخ شده اجازه می دهد تا آب در طول چرخه وارد و خارج شود. وان بیرونی وان داخلی را پشتیبانی می کند و همچنین آب را در طول چرخه شستشو نگه می دارد.
5.یقه شور
اینکه همزن یا پروانه دارید بستگی به مدل ماشین لباسشویی شما دارد. صرف نظر از نوع شما، آنها در داخل وان داخلی ماشین لباسشویی شما قرار دارند و بخش مهمی از تمیز کردن لباس شما هستند. حرکات آنها باعث حرکت و ساییدگی لباس روی یکدیگر می شود که به نوبه خود کثیفی و لکه را از روی پارچه جدا می کند.
6. موتور ماشین لباسشویی
موتور ماشین لباسشویی حرکتی را نیرو می دهد که باعث می شود همزن، دیسک یا درام شما در حالی که ماشین شما در یک چرخه کار می کند بچرخد.
7. برد مدار چاپی
برد مدار چاپی (PCB) مغز ماشین لباسشویی است. به پنل کنترل و چرخه های شستشو فرمان می دهد و همچنین قطعات الکترونیکی مختلفی را که برای انجام کار لباسشویی مورد نیاز است، خاموش می کند. PCB همچنین مسئول سطح آب، میزان مواد شوینده توزیع شده و سایر عملکردهایی است که ماشین لباسشویی شما ممکن است داشته باشد.
8. تایمر
تایمر ماشین لباسشویی می تواند به صورت دستی یا خودکار تنظیم شود و زمان شستشو را برای چرخه های لباسشویی شما تنظیم می کند. همه لباسشویی ها دارای تایمر نیستند، بنابراین ممکن است ماشین لباسشویی شما این ویژگی را نداشته باشد.
9. کنترل پنل
تمام تنظیمات و چرخه های شستشو در این پنل که در بالا یا جلوی ماشین لباسشویی قرار دارد، کنترل می شود.
10. المنت حرارتی
هنگام استفاده از چرخه هایی که آب گرم یا داغ را اجرا می کنند، این عنصر آب را تا دمای مورد نظر گرم می کند.
توجه: عناصر گرمایشی وابسته به مدل هستند.
نحوه تشخیص خرابی قطعات لباسشویی
از آنجایی که اکثر قطعات ماشین لباسشویی در داخل دستگاه قرار دارند و به راحتی قابل مشاهده نیستند، باید مراقب علائم هشدار دهنده ای باشید که نشان می دهد مشکلی در دستگاه شما وجود دارد. اگر متوجه صداهای کوبیدن شدید، آب به درستی تخلیه نمی شود، یا آب روی زمین نشت می کند، ممکن است مشکل داشته باشید. علاوه بر این، اگر کدهای خطا دیدید، یا با بارهای بیش از حد مرطوب یا بارهای خشک مواجه شدید، اینها همچنین می توانند نشانه هایی باشند که ممکن است دستگاه شما نیاز به تعمیر داشته باشد.
علاوه بر این، اگر درب ماشین لباسشویی شما نمی چرخد یا مشکل در باز و بسته شدن درب وجود دارد (برای لودرهای جلو)، ممکن است مشکلی در ماشین لباسشویی شما وجود داشته باشد. برای اطلاعات و عیب یابی، دفترچه راهنمای مالک خود را بررسی کنید.
همچنین پیشنهاد می شود مقاله نحوه تراز کردن ماشین لباسشویی را مطالعه کنید.
ماشین های لباسشویی چگونه کار می کنند؟
ماشین های لباسشویی بدون عمیق تر شدن جزئیات، با پر کردن آب، ریختن لباس هایتان در آب صابون، آبکشی و چرخاندن لباس ها تا یک حدی کار می کنند. برای انجام این کار، ماشین لباسشویی دارای یک درام داخلی و خارجی است.
درام داخلی (چیزی که میبینید) سوراخ هایی در داخل آن دارد تا آب داخل و خارج شود. همچنین دارای پاروهایی برای جابجایی لباس ها در اطراف است. درام بیرونی (که نمی توانید آن را ببینید) برای نگه داشتن آب در حالی که درام داخلی می چرخد طراحی شده است. برخلاف درام داخلی، درام بیرونی ضد آب است.
2 درام بخش مهمی از ماشین لباسشویی شما هستند، اما بقیه به همان اندازه ضروری هستند. آنها عبارتند از:
- موتور (که پمپ، همزن و درام داخلی را تغذیه می کند)
- یک ترموستات (که دمای آب را کنترل می کند)؛
- یک پمپ (که آب را پس از تمیز کردن لباس شما از بین می برد)؛
- یک برنامه نویس (که به صورت الکترونیکی چرخه های شستشو، آبکشی و چرخش را کنترل می کند).
- 2 لوله (که اجازه می دهد آب تمیز وارد شود)؛ و
- 1 لوله (که آب کثیف را خارج می کند)
چرا ماشین لباسشویی خراب می شود؟
2 دلیل اصلی خراب شدن ماشین لباسشویی وجود دارد. اولین مورد این است که به درستی نگهداری یا استفاده نمی شود. گاهی اوقات می توانید با مطالعه دفترچه راهنمای کاربر و عیب یابی این مشکلات را برطرف کنید. دوم اینکه یکی از قسمت های اصلی آن خراب می شود.
رایج ترین خرابی قطعات 4 مورد زیر است:
1. موتور خراب می شود:
موتور ماشین لباسشویی شما ممکن است به دلیل استفاده بیش از حد کار نکند. در این شرایط، موتور می تواند بیش از حد گرم شود و از کار بیفتد. در برخی موارد، می توانید اجازه دهید دستگاه خود خنک شود و موتور دوباره شروع به کار می کند (اما همچنان باید با تعمیرکار تماس بگیرید، زیرا این معمولاً نشانه خراب شدن موتور شما است). اگر کوپلر (که موتور را به گیربکس دستگاه متصل می کند و از پلاستیک یا لاستیک ساخته شده است) خراب شود، موتور نیز ممکن است دچار نقص شود.
2. پمپ خراب می شود:
پمپ از پلاستیک ساخته شده است، به این معنی که گاهی اوقات ممکن است بشکند. همچنین می تواند نشتی ایجاد کند و باعث تخلیه آب به کف شود. در نهایت، می توانید نوعی انسداد در پمپ خود داشته باشید که در این صورت نمی تواند آب را به گردش درآورد.
3. تسمه فرسوده یا شل می شود:
اگر تسمه شما از کار بیفتد، وان لباسشویی حرکت نمی کند. اغلب، کمربندها به سادگی فرسوده می شوند و باعث می شوند که آنها شل شوند.
4. لباسشویی نشتی پیدا می کند:
لباسشویی از خروج یا نشت آب جلوگیری می کند. هنگامی که لباسشویی فرسوده می شود، آب شروع به نشت می کند، در این صورت باید با یک تعمیرکار تماس بگیرید.
آیا راه هایی برای افزایش عمر ماشین لباسشویی وجود دارد؟
بسیاری از مشکلاتی که در ماشین لباسشویی رخ می دهد، نتیجه تعمیر و نگهداری ماشین لباسشویی به صورت نامناسب یا استفاده نادرست است. خوشبختانه، می توانید با پیروی از برخی دستورالعمل ها از خرابی ها جلوگیری کرده و عمر دستگاه خود را افزایش دهید.
نگهداری منظم توصیه شده شامل 5 مورد زیر است:
1. به طور منظم شیلنگ ها را بازرسی کنید:
حدود یک بار در ماه، نگاهی به شلنگ های خود بیندازید. اطمینان حاصل کنید که هیچ برآمدگی یا ترکی وجود ندارد که می تواند نشانه یک مشکل قریب الوقوع باشد.
2. بیش از حد بارگذاری نکنید:
اگر فکر می کنید با بارگذاری بیش از حد دستگاه می توانید مقداری پول پس انداز کنید، دوباره فکر کنید. هنگامی که دستگاه خود را بیش از حد بارگذاری می کنید، خطر آسیب رساندن به دستگاه و قبض احتمالی تعمیر را دارید.
3. از نوع و مقدار مناسب شوینده استفاده کنید:
برخی از ماشین های لباسشویی، مانند ماشین هایی که از نظر انرژی کارآمد هستند، به مواد شوینده HE نیاز دارند که کف کمتری ایجاد میکنند. کتابچه راهنمای خود را بخوانید تا مطمئن شوید که از شوینده مناسب برای دستگاه خود استفاده می کنید. همچنین مهم است که از استفاده بیش از حد مواد شوینده خودداری کنید. این می تواند بقایایی باقی بگذارد که می تواند به دستگاه شما آسیب برساند.